Aktualizacja XF 2.2.16 do 2.2.17

Oksiak

Użytkownik
Próbowałem zrobić aktualizację XF z 2.2.16 do 2.2.17 i

dostaję taki komunikat
An upgrade was found for a version of XenForo that is newer than the uploaded files. Please reupload all of the files for the new version and reload this page.

aktualizację robiłem z Panelu Admina.

Oczywiście mogę zrobić aktualizację ręcznie

edytując pliki ale z Panelu Admina zawsze wygodniej, jakieś pomysły jak to rozwiazać?

Nie zamknąłeś przeglądarki podczas aktualizacji lub podczas niej pojawił się jakiś błąd? Wygląda na to, że nie wszystkie pliki zostały przesłane na serwer. Możesz ponowić update? Możesz spróbować ściągnąć sam update ze strony panelu klienta i nadpisać pliki.

Za 0
Nie zamknąłeś przeglądarki podczas aktualizacji lub podczas niej pojawił się jakiś błąd? Wygląda na to, że nie wszystkie pliki zostały przesłane na serwer. Możesz ponowić update? Możesz spróbować ściągnąć sam update ze strony panelu klienta i nadpisać pliki.
Sprawdzałem 2 czy 3 razy i za każdym razem pojawia się ten sam błąd. Przeglądarki nie zamykałem, jedyne co przychodzi mi do głowy to może fakt tego że jak wyszła wersja 2.3.X to robiłem aktualizacje ale wróciłem do 2.2 chyba z powodu braku aktualizacji dla dodatków .

Za 0
Powrót