Jakich wtyczek używacie do xenforo?

Grzegorz

Użytkownik
Witajcie!

Mam do was pytanie jakie wtyczki używacie w swoich forach xenforo? Pytam bo ja nie używam żadnej i jestem ciekawy co warto używać.

Ostatnia edycja:
Witajcie!

Mam do was pytanie jakie wtyczki używacie w swoich forach xenforo? Pytam bo ja nie używam żadnej i jestem ciekawy co warto używać.
Ja używam wielu a dokładnie takie które przydają się na forum PZD :)

Email check, Conversation Button, Hide profile page, count robots,Hide Links and Codes,Known Bots,PixVid: Upload and Host Images & Videos for Free,s9e/MediaSites,Shoutbox,Trash Can,Similar Threads,Image Proxy Host,Optimized List Queries,DL6 - Tag Cloud Widget,Show Tags on Thread List,Featured Threads i jeszcze kilka innych.

Część sam wybrałem, częśc to wtyczki wybrane przez użytkowników forum.

Na pewno Security & Passkeys, a tutaj:

- [OzzModz] Most Ever Online
- [OzzModz] Node List Widget
- [CinVin] Footer Tweaks
- Known Bots

Po aktualizacji forum, część na pewno wyleci.

Siropu robi dobrą robotę jeśli chodzi o tego typu rozszerzenia. Klasyczny shoutbox jest dobry, gdyby ktoś szukał rozwinięcia na zasadzie grupowego chata to jest jeszcze Chat 2 by Siropu.

Co do portalu/artykułów to polecam iście prostą wtyczkę od JoyFreak: Articles Extended (Classic News). Ewentualnie coś bardziej rozbudowanego, ale wymaga trochę kombinowania w szablonach, jeśli chce się zbudować na tym portal (możliwości ma to jednak multum).

Ostatnia edycja:
Powrót