Nie można dodać węzła forum.

Grzegorz

Użytkownik
chcę dodać nowe forum i wyskakuje mi taki błąd niżej. Nie wiem dlaczego. Bardzo proszę o pomoc

ErrorException: Template error: [E_USER_WARNING] Template admin:node_permission_list is unknown

src/XF/Template/Templater.php:693

W panelu mam w przeglądarce taki błąd

Ta strona nie działa​

Strona spowodowała zbyt wiele przekierowań.

ERR_TOO_MANY_REDIRECTS

A jak dodaje węzeł "forum" nie pokazuje się nic poniżej Typ forum

Ostatnia edycja:
Jaka wersja XenForo? Masz włączone jakieś dodatki? Jeśli tak, wyłącz wszystkie możliwe i sprawdź, czy nie wyrzuca błędu. Później możesz rozpocząć włączenie i sprawdzić, który ewentualnie powoduje błąd.

Jeśli nie masz nic zainstalowanego na forum, możesz spróbować przebudować szablony, frazy i inne narzędziem do tego przeznaczonym ->
Ważne: pamiętaj, aby kliknąć w przycisk Rebuild master data, zamiast click here.

Za 0
1. Wersja to v2.2.15

2. Nie mam żadnych dodatków.

3. Już tak robiłem. Nic nie pomogło.

Zmieniałem też wersję php ale też nic nie pomogło.

Za 0
Czy ten problem pojawił się znikąd? Z tego co widzę to na forum masz już utworzone kategorie, więc musiałbyś sobie przypomnieć, czy nie dokonałeś jakichś zmian w międzyczasie.

Z tym przekierowaniem to oddzielny błąd czy oba błędy występują na tej samej stronie? Sprawdź adres URL Twojego forum w ustawieniach. Nie powinien zawierać żadnych / na końcu adresu. Może spróbuj też na test wyłączyć przyjazne adresy URL i sprawdzić, czy ten błąd również występuje. To i poprzednie ustawienie znajdziesz w ustawieniach podstawowych.

Za 0
Dawno temu ustawiałem te działy i kategorie i chciałem je teraz zmienić i zaczęły się pojawiać te błędy.

Za 0
Powrót