Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację PWA na urządzeniu.
Uwaga: This feature may not be available in some browsers.
Problem w tym że ten błąd nie dotyczy wszystkich stron z PL , jedne działają prawidłowo a inne już nie wiec dodatki odpadają, lokalnie nie mam możliwości.Nie. Lepiej poczekać kilka dni na pierwsze błędy, tym bardziej, kiedy w ciągu 24 godzin wypuszczono 3 łatki
Nie masz żadnych dodatków aktywnych, które mogą ewentualnie popsuć linki? Może masz możliwość przetestowania 2.2.15 lokalnie?
Dziwne jest to że jedne linki działają a inne nie, trochę posprawdzałem na forum XF też zapytałem.Poprzez popsute linki miałem na myśli niedziałające "kodowanie". Rozumiem, że linki działają.
XF wymaga minimum 7.0, a zaleca 8.2. Ciężko byłoby wstrzelić się w prawidłową wersję, dlatego lepiej byłoby móc przetestować to lokalnie. Na forum opisana jest instalacja XF za pomocą XAMPP.
Jeśli masz backup to możesz przywrócić, ewentualnie zrobić dump na lokalny serwer, żeby nie działać na środowisku produkcyjnym.
Postaram się zrobić research w tej sprawie.
Czyli byłem 1 który to opisał również i u nich, myślę że szybko rozwiążą problem. DziękiWłaśnie się zaczęło:
Different writing when Links postet 2.2.15
Should look like this, unfortunately it looks like this I mean the font. (VIDEO) Apsurd nad apsurdima! Vučić "diktator", a "demokratska" Evropa šalje oklopna vozila na poljoprivrednike 2.2.14 it was okxenforo.com
Tak, wiem śledzę ten temat. Poczekam na oficjalne rozwiązanie, z tego co widziałem to został o to poproszony jeden z dev xenforo.Na forum XF jest fix jednego z użytkowników, sprawdzałeś z ciekawości? Niestety, oficjalnie brak informacji.
Do prawidłowego działania strony, wykorzystujemy podstawowe, wymagane pliki cookies, a także te opcjonalne, które mogą poprawić wrażenia z jej korzystania.