Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Uwaga: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dzięki za szybką odpowiedź, chodzi mi o bloki/widgety, na stronie głównej... kiedy je wyłączyłem strona, cała się kurczy, czyli tak jak by nie trzymała ustawień np: 1400px w głównych ustawieniach stylu, to samo jest na dwfaultowym stylu...Witam,
a jakie boczne bloki i gdzie, powinny zostać wyłączone? Masz może jakiś screenshot?
Pozdr.
Na ten moment nie jestem w stanie udzielić konkretnej odpowiedzi ponieważ mam dostęp wyłącznie do telefonu. Sprawdzę jutro na domyślnym stylu, jak to wygląda i postaram się podrzucić jakieś rozwiązanie. Jeśli używany przez Ciebie styl jest premium i masz na niego ważna licencję to zwykle takie style mają support bezpośrednio od ich autorów, ewentualnie jakąś dokumentację. To mogę jedynie sprawdzić na stylu domyślnym co niekoniecznie zadziała też i na Twoim. Postaram się jutro coś więcej napisać.I jak wygląda sytuacja?
Do prawidłowego działania strony, wykorzystujemy podstawowe pliki cookies, a także te opcjonalne, które mogą poprawić wrażenia z jej korzystania.